NyhetsbildZoom
Donald Trump är ännu på kampanjhumör. Foto: Lehtikuva

Expert: Trump fortfarande på kampanjhumör

FNB–TT -
Erik Åsard, professor emeritus i Nordamerikastudier vid Uppsala universitet, tittade på Trumps presskonferens.

– Intrycket var att han pratade som om valkampanjen fortfarande höll på. Han upprepade flera av sina slagord och sin kritik mot sin motståndare, Hillary Clinton, och mot den nuvarande administrationen. Han var fortfarande på ett slags kampanjhumör. Det vanliga är ju att en inkommande president som blivit vald och som ska installeras höjer sig över partipolitiken, men det gjorde han inte, säger Åsard till TT.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan