NyhetsbildZoom
Jakobstadsbon Johan Brunell ska lira kanadensiskt. Foto: Jonas Brunnström

Toronto FC bekräftar: Brunell är klar

Patrik Sundqvist -
Johan Brunell är klar för spel med Toronto FC i den nordamerikanska ligan MLS. Klubben bekräftar själva nyheten på sin webbsida.

Vid lunchtid gick ÖT ut med nyheten att Jaroprodukten Johan Brunell är klar för Toronto FC. Nu är nyheten också bekräftad av klubben. 

Eventuella kontraktsdetaljer är dock tillsvidare höljda i dunkel.

Den före detta Jarospelaren har visat upp sig hos Torontoklubben sedan i januari. Hans väg till Torontos säsongsuppladdning gick via ett tränings- och uppvisningsläger i Mexiko.

Brunells kontrakt med Jaro gick ut i höstas, vilket betyder att han har fri transfer på fotbollsmarknaden.

Nu har således såväl Nykarleby som Jakobstad en spelare på absolut elitnivå i Toronto. Leo Komarov spelar som bekant hockey i NHL-klubben Toronto Maple Leafs.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan