NyhetsbildZoom
Sara Forsberg. Foto: Arkiv/Arash Matin

Sara Forsberg tillbaka på Halpa-Halli

Björn Bredbacka -
Sara Forsberg jobbade på Halpa-Halli i Jakobstad när hon slog igenom stort på Youtube. Nu återvänder hon för att uppträda på varuhuset.

Halpa-Halli i Jakobstad firar 50 år i år. Nu på lördag 18 mars kommer man att uppmärksamma jubileet med bland annat finfrämmande i form av Sara Forsberg.

Artisten kommer att göra två akustiska uppträdanden. Klockan 14 och klockan 19.

– Det är väldigt roligt att vi har lyckats få hit henne. Hon kommer att göra två set med fyra låtar. Spelningarna sker inne i affären, nedanför caféet, säger Mikael Byggmästar som är butikschef i Jakobstad.

Dagen innan uppträdandet i Jakobstad släpper hon sin nya singel "Superpowers".

Forsbergs program är en del av en större helhet som består av bland annat ansiktsmålning och besök av Jarospelare.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan