Nyhetsbild
Bland Malin Båtmästars favoriter i boken finns pajerna och ett lantbröd. Men det är knepigt att få rätt konsistens och smak på bröd. – Det är en hel vetenskap. Det är väldigt stor skillnad på vilket mjöl man använder, säger hon. Lingonbröd.

Läckerheter utan gluten i Båtmästars nya bok

Sofie Furu -
Matkreatören Malin Båtmästar är nu aktuell med sin tredje bok, ”Naturligt glutenfritt”. Och det enda som inte lyckats alls är att baka fluffiga croissanter.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
-nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto
Mat & dryck
14.9 kl 10:19
07.9 kl 09:00
Visa fler

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan