Fotboll B-pojkar FM
Ilves-Jaro 1-2 (1-2)

Förra veckan knep Jaro poäng av ledarslaget HJK och nu var tvåan Ilves i tur.

Det var full gas framåt från början för båda lagen och Teemu Järvenlahti kvitterade till 1-1 för Jaro redan i den sjätte minuten. En kvart senare förde Severi Kähkönen Jaro till ledningen. Fler mål blev det inte, men så saknade Jaro också måltjuven och den hårt arbetande centern Robin Kronqvist.
I kampen om bronsmedaljen vann trean Kuusysi med 5-0 över PK-35, medan FC Espoo spelade 2-2 mot bottenlaget KuPS. Jaro har två poäng upp till Kuusysi som kommer till Jakobstad för match på Västra plan söndagen den 24 september klockan 15.
- Det är roligt att vi ännu är med i kampen. Det känns också bra spelmässigt, även om Ilves hade 70 procent bollinnehav, men vi försvarade bra och fick satsa på kontringar. Lakanen i målet gjorde en jättebra match mot den storväxta Niklas Jokelainen, säger Vidjeskog.

Jaro: Oliver Lakanen, Marcus Forsman, Marcel Wargh, Kasper Granholm, Jimi Hackspik, Jami Halonen (69 Juuso Öst), Jusa Ihalainen, Anthony Olusanya, Severi Kähkönen, Jonathan Nylund (77 Adam Smeds), Teemu Järvenlahti (56 Juuso Öst).