Tyler Wong, som har ett AHL-kontrakt, var bäst på isen och gjorde hattrick. Han gjorde det första målet i lagets historia, 4.58 in i den första perioden.

Vegas yngre förmågor fick mycket speltid och tolv av Vegas arton spelare gjorde poäng under matchen.

Backen Olli Juolevi, som tillbringat de två senaste säsongerna i London Knights i OHL, spelade 19 minuter för Vancouver men utan att noteras för några poäng.

New York Islanders vände och vann hemma över Philadelphia med 3–2 efter förlängning. Philadelphias Jori Lehterä passade till sitt nya lags första mål och nätade själv 2–0. John Tavares gjorde två mål, inklusive segermålet, för Islanders.

Lehterä flyttade till Philadelphia Flyers från St. Louis Blues i somras. (FNB–TT)