Leo Komarov var på bettet halvvägs in i matchen natten till torsdagen. Han målade två gånger inom loppet av ett par minuter. Han reducerade till 1–2 på en kontring efter 28.11. Målet föregicks av en snygg krosspassning av Mike Santorelli, en passning som tvingade Marc-André Fleury till en svår förflyttning i sidled. Komarov hade heller inga problem att sätta pucken bakom Pittsburgh-målvakten. Två och en halv minut senare var det dags igen. Dion Phaneuf sköt från sargkanten och Komarov styrde – med både tur och skicklighet – in pucken på volley. Målet innebar samtidigt att Toronto hade kvitterat till 2–2. Avgörandet föll i förlängningen, då Blake Comeau gjorde 4–3 (2–0, 1–3, 0–0, 1–0) för Pittsburgh efter 62.53. Comeau gjorde även matchens första mål. Det kom redan efter 26 sekunder och den fullträffen tvingades Komarov bevittna på närhåll framför den egna buren. I den situationen var han aningen för sent ute. Komarov tillbringade 16.53 på isen och belönades som drabbningens tredje stjärna efter redan nämnde Comeau och Evgenij Malkin. Med sina två mål är Nykarlebybon nu uppe i 16 poäng (4+12) på 22 matcher, vilket berättigar till en fjärde plats i Toronto Maple Leafs interna skytteliga. Han har samtidigt tangerat sitt målrekord i NHL. Under debutsäsongen 2012-13 gjorde han fyra mål och totalt nio poäng på 42 matcher. Leo Komarov gör Torontos första mål. Komarov kvitterar till 2-2.