Guns Rosor hälsar på i Munsala.

Dans i Munsalagården

På lördag kväll kan man ta sig en svängom i Munsalagården. Det är Guns Rosor som står för musiken. Kvällen börjar klockan 20 och pågår till klockan ett på natten.

Futsal för nybörjare i Bennäs

Är du sugen på futsal? Futsal är en variant av fotboll som spelas inomhus på en mindre spelyta med 5 spelare per lag. På lördag klockan 16.15 har du chansen att testa på sporten i Sportis, Bennäs. Kursen är avsedd för tjejer och killar som är över 15 år. Ta på dig inneskorna och häng med på en rolig bollsport!

I Bennäs får man bekanta sig med futsal under veckoslutet.

KPO Ice Skating

Vill du ha kul på isen med karaktärerna Apsi och Onni? Då är KPO Ice Skating rätt evenemang för dig. Evenemanget är gratis och avsett för hela familjen. Passar såväl nybörjare som mer erfarna åkare. Det bjuds även på lite smått och gott under dagen. Lördag klockan 15–17 vid Sandhagens skridskobana i Karleby är det som gäller.

I Karleby bjuds på ett familjevänligt skridskoevenemang.

Fotbollsmatch i Jakobstad

På lördag klockan 14.30 fortsätter Jaro förberedelserna inför säsongen 2024. Ligalaget SJK står för motståndet i Tellushallen och frågan är om vi får se testspelaren Edvin Crona på topp för de rödtröjade? För de som inte kan följa med matchen på plats streamas den på ÖT:s webbsida.

På lördag möter Jaro ligalaget SJK i Tellushallen.

Rockkväll i Jakobstad

De som är intresserade av rockmusik ska söka sig till Stadshotellet i Jakobstad på lördag kväll. We Rock & The Bänd står för musikframträdanden ända in på småtimmarna. Rockkvällen inleds klockan 21 och pågår till klockan 3 på natten.

Det blir rockkväll på Stadshotellet i Jakobstad på lördag.

Är du trött efter en lång arbetsvecka och vill bara koppla av hemma i tv-soffan? Här nedan listar vi ett lite filmer och serier som är aktuella.

Här kommer några streamingtips

  • Drama: Vikings (Netflix)
  • Komedi: Just Go with it (Prime video)
  • Drama: After (Netflix)
  • Science fiction: The Maze Runner (Disney +)
  • Drama: Culpa mia (Prime video)
  • Skräck: The Nun 2 (HBO Max)

För de som vill ha en mysig filmkväll ät utbudet stort på de olika streamingtjänsterna.