|

Fotbollspodden 42: Jesse Öst

NyhetsbildZoom
Jesse Öst gästar Fotbollspodden den här veckan. Målvakten är den senaste i raden av Jarospelare som blivit utlandsproffs.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Öst berättar bland annat om livet i Degerfors och om likheterna med Jaro och Jakobstad. Det blir också en del snack om den tunga hösten i Jaro förra säsongen och vad Alexei Eremenko betytt för honom som fotbollsspelare.

Kommentarer
|

Kykkänen på väg framåt

Nyhetsbild
Julia Kykkänen tog sin nästabästa världscupplacering för den här säsongen när hon var 23:e i Zao, Japan. Foto: Lehtikuva/Markku Ulander
Julia Kykkänen blev 23:e i söndagens världscupdeltävling i Zao, Japan. "Det här var säsongens absolut bästa helhet av Julia", säger tränaren Toni Nieminen.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Blue Fox vann efter straffslag

INNEBANDY När den första kedjan inte levererade framåt klev den tredje fram när Blue Fox damer vann med 3-2 (0-0, 0-1, 2-1) efter straffslag mot Hatsina.

Nyhetsbild
Utrikes

Misstänkt mässlingsfall i Umeå

Ett barn som besökt primärvårdsjouren och Norrlands universitetssjukhus under veckan misstänks vara drabbat av den mycket smittsamma och potentiellt farliga sjukdomen mässling, rapporterar lokala medier.

Nyhetsbild
Sport

Sjöström och Storvall tävlade i Österrike

SKIDSPORT. Az Grit Team hade 2 tävlande i årets Dolomitenlauf i Österrike, Annika Sjöström och Eric Storvall. Annika Sjöström vann damklassen 42 km på lördag.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan