|

Remesaho stannar i Jakobstad

NyhetsbildZoom
Joni Remesaho. Foto: Arkiv/Jenny Nars
Sensommarens mest omtalade semesterresa blir inte av.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Joni Remesaho stannar i Jakobstad och kan vara med i matcherna mot FC Jazz och TPS. Remesaho som kom in i Jaros rullor långt in på säsongen hade redan bokat sin semesterresa och det var i princip klart att han skulle vara borta i ett par veckor. Men en sponsor i form av Svanbäcks Bussar har klivit in och täckt kostnaderna för resan och gjort så att Remesaho kan åka efter avslutad säsong. Yttern har hoppat in i de tre senaste matcherna och har gjort succé med ett mål och två assist.

Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Åtta söker rektorstjänst i Zachariasskolan – fem kalls till intervju

NYKARLEBY Tjänsten som biträdande rektor för Zachariasskolan i Nykarleby har i den andra ansökningsrundan lockat åtta sökande.

Nyhetsbild
Lokalt

Jussi Halla-aho: "Motiverat att ge Vasa centralsjukhus omfattande jour"

Att styra patienter från Vasa till Seinäjoki är inte en bra lösning, säger Sannfinländarnas ordförande Jussi Halla-aho. Han kallar upplägget för "föråldrad centerpartistisk politik".

Nyhetsbild
Lokalt
9

Vasa centralsjukhus vill stoppa patientströmmar till Karleby – "en kamp om själar"

JAKOBSTAD Allt fler patienter i Jakobstadsregionen vårdas i Karleby. Lösningen är dyr för kommunerna. Vasa centralsjukhus försöker stoppa utvecklingen.

Nyhetsbild
Övriga annonser

En perfekt mix av utmaningar och möjligheter

ANNONS FRÅN NOVIA

Yrkeshögskolan Novia erbjuder högklassig utbildning på svenska, på fyra olika orter. - Jag är nöjd med studierna och alla de möjligheter de gett mig, säger Olya Tsikhanchuck.

Mest läst senaste veckan