|

Fotbollspodden 46: Exit Ylimäki

NyhetsbildZoom
Björn Bredbacka och Sören Bäck snackar Jaro. Foto: Jonas Brunnström
Dramatiken fortsätter inom den österbottniska fotbollen. På tisdagen kom beskedet att KPV byter tränare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det första som inträffade när ÖT:s podduo kom ut ur studion på tisdag var att nyheten om Antti Ylimäkis avsked damp ner. Det var bara att återvända in för att avhandla det allra senaste.

Av den orsaken kommer KPV-snacket sist i veckans podd. Där får ni höra vad Bäck och Bredbacka tror om KPV:s höst under Jarmo Korhonen.

Innan dess blir det bland annat snack om formstarka duon Joni Remesaho och Thomas Kula, försäljningarna av Serge Atakayi och Sergei Eremenko och JBK:s öppna dörr till division två.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan