|

Fotbollspodden 48: Nio avgörande dagar

NyhetsbildZoom
Björn Bredbacka och Sören Bäck snackar Jaro. Foto: Jonas Brunnström
Varje match är en cupfinal. Det är Jaros förutsättningar när det drar ihop sig på allvar i division ett.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På söndag spelar Jaro hemma mot Haka. Det är den tredje sista hemmamatchen den här säsongen. Fotbollspoddens Björn Bredbacka och Sören Bäck lämnade studion och spelade in veckans andra poddavsnitt vid Centralplan samtidigt som Jaro tränade på fredagseftermiddagen.

Det blev förstås en del snack om den framgångsrika hösten och den fascinernade avslutningen vi har framför oss. Men allra mest fokus är det förstås på söndagens match mot FC Haka.

Dessutom avslutas podden med en intervju med Thomas Kula som på fredag valdes till månades spelare i division ett.


Jag rekommenderar artikeln

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan