|

Fotbollspodden 50: Landslagskollen

NyhetsbildZoom
Björn Bredbacka och Sören Bäck snackar Jaro. Foto: Jonas Brunnström
Det är osannolikt att Jaro ska kunna knipa en kvalplats och landslagsuppehållet blev ingen höjdare för Jarospelarna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Med två omgångar kvar av fotbollsettan krävs det ganska avancerad matematik för att få in Jaro topp-två i tabellen. Men chansen finns och det minsta som krävs är att Jaro tar sex poäng i sina återstående matcher.

I veckans podd blickar Sören Bäck och Björn Bredbacka bakåt och kollar in vad som hänt under landslagsuppehållet. Men det blir också mycket snack inför lördagens bortamatch i Ekenäs.

Dessutom i jubileumsavsnittet: Slutspurten i ligan, Simon Skrabb, framgångarna för United och GBK, samt en återkommande mittbacksdiskussion.


Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan