|

Köar i timmar för att få shoppa

Öppningen av Jakob Center intresserar många. Zoom
Foto: Katja Nyman

Öppningen av Jakob Center intresserar många.

Tre timmar innan Jakob Center öppnade på torsdagen började kön utanför växa. Uppdaterad med video.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Klockan 08.07 har de första kunderna ställt sig i kö. Längst fram står Susannah Nygård, Madeleine Nygård och Jenny Åbonde. De ser frusna ut, och Jenny Åbonde medger att hon borde ha tagit yllesockor också, förutom varm jacka och varma byxor. Varför står ni då tre timmar i kö en torsdag morgon? – Vi vill ha presentkorten som delas ut, säger tjejerna glatt. Dessutom är det förstås roligt att få inspektera affärerna, medger de.

Jenny Åbonde, Madeleine Nygård och Susannah Nygård står först i kön.

Jenny Åbonde, Madeleine Nygård och Susannah Nygård står först i kön.

– Jag kommer nog att handla något om jag hittar något jag vill ha, säger Madeleine Nygård. Det är svårt att tro att alla i den flera hundra meter långa kön råkar vara lediga en torsdag förmiddag. Men Jenny Åbonde säger i alla fall att hon är skiftesledig. Fler och fler sällar sig till den långa kön i väntan på öppningen. Se video från öppningen på vår Facebooks-sida.
Över 50 personer köar inför öppningen av det nya köpcentret.

Över 50 personer köar inför öppningen av det nya köpcentret.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan