|

Dahlman blir it-mentor

NyhetsbildZoom
Essebon Sebastian Dahlman blir mentor i digital kompetens. Foto: Arkiv/Malin Henricson
Museigrändens föreståndare Sebastian Dahlman blir mentor i digital kompetens inom förskolan och småbarnspedagogiken i Pedersöre.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

PEDERSÖRE. Dahlman har i två år deltagit i Nordplusprojekt Dile vars syfte varit att utveckla barns kommunikation med stöd av digitala verktyg.

Dahlmans uppgift som mentor blir att stöda övriga pedagoger i digitalt lärande. Från och med november i år till slutet av 2017 reserverar han tre dagar per månad för besök på övriga enheter. Dagvårds- och utbildningsnämndens svenska sektion har godkänt arrangemanget, och att det vid behov går att kalla in en vikarie till Museigrändens förskola.

Dessutom ska Pedersöre göra upp en strategi för digital kompetens för förskolan och småbarnspedagogiken.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan