|

Region-mästerskap i Nykarleby

Lördagen blir en lång tävlingsdag i vid Nykarleby Ridklubb. Det vankas regionmästerskap i fälttävlan och över 40 ekipage är redo att göra upp om titlarna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det handlar tre olika mästerskapsklasser. 60 centimeter, 80 centimeter och 90 centimeter.

Dagen börjar med dressyren klockan nio på morgonen. Den delen väntas pågå till klockan tolv och överlappas till viss del av banhoppningen som pågår mellan elva och fjorton.

Efter det blir det lite återhämtning för hästar och ryttare innan terrängdelen startar klockan 16. Tävlingsdagen beräknas vara över vid 20.30.

Deltagarna i mästerskapsklasserna kommer från hela gamla Vasa län. Ekipage längre ifrån deltar också men tävlar inte om regionmästerskapet.

Kommentarer
|

Barty fortsätter sitt party

Nyhetsbild
Ashleigh Barty firar segern mot Maria Sjarapova och en plats i Australian Opens kvartsfinal. Foto: Mark Schiefelbein/AP/TT
Hemmahoppet Ashleigh Barty manövrerade ut Maria Sjarapova och är nu i kvartsfinal i Australian Open. – Det är overkligt, säger Barty.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Missa inte den blodröda månen på måndag morgon

En total månförmörkelse som färgar hela månen röd – och ett ljusstarkt planetmöte. Passa på att gå ut och titta upp i morgon bitti, det händer saker på januarihimlen!

Nyhetsbild
Lokalt

Plankorsning i Yxpila ska göras säkrare

KARLEBY Trafikverket satsar 28 miljoner euro på att göra plankorsningar i hela landet säkrare. Yxpila i Karleby är med i åtgärdsprogrammet.

Nyhetsbild
Lokalt

Angelica nära frontalkrock vid Edsevökorsningen – "Löser sig med fjärde ramp"

PEDERSÖRE När Angelica Hellman tog avfarten från Riksåttan hem mot Lappfors var hon inte beredd på att möta en lastbil i samma fil. Vissa får köra motströms i rampen, enligt trafikplaneraren.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan