|

Region-mästerskap i Nykarleby

Lördagen blir en lång tävlingsdag i vid Nykarleby Ridklubb. Det vankas regionmästerskap i fälttävlan och över 40 ekipage är redo att göra upp om titlarna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det handlar tre olika mästerskapsklasser. 60 centimeter, 80 centimeter och 90 centimeter.

Dagen börjar med dressyren klockan nio på morgonen. Den delen väntas pågå till klockan tolv och överlappas till viss del av banhoppningen som pågår mellan elva och fjorton.

Efter det blir det lite återhämtning för hästar och ryttare innan terrängdelen startar klockan 16. Tävlingsdagen beräknas vara över vid 20.30.

Deltagarna i mästerskapsklasserna kommer från hela gamla Vasa län. Ekipage längre ifrån deltar också men tävlar inte om regionmästerskapet.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan