|

Fem vill bli stadsdirektör i Kaskö

NyhetsbildZoom
Vasapolitikern Martin Norrgård söker jobbet som stadsdirektör i Kaskö. Foto: Linus Lindholm
Ansökningstiden gick ut i dag, och fem söker jobbet som Kaskös nya stadsdirektör. En av dem är Martin Norrgård, SFP:s gruppledare i Vasafullmäktige.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Norrgård är politices magister född 1987. De andra fyra som söker tjänsten Rafael Hellsten, filosofie magister från Tavastehus född 1957, Ville Mäenpää, byggnadsingenjör från Helsingfors född 1978, Joakim Roth, kandidat i förvaltningsvetenskap från Tammerfors född 1992 och Mikael Åbacka, diplomingenjör från Grankulla född 1955.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan