|

Skogsägarna möts av nya webbsidor

Webbsidorna i tjänsten MinSkog.fi har förnyats. Zoom
Foto: Skärmdump

Webbsidorna i tjänsten MinSkog.fi har förnyats.

I dag lanserade Finlands skogscentral sina nya webbsidor i tjänsten MinSkog.fi. Förhoppningen är att de är mer användarvänliga. Feedback efterlyses.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tanken med förnyelsen är att med några små men ändå centrala förändringar göra webbsidorna så klara och tydliga som möjligt. Det ska vara lätt att hitta den mest väsentliga informationen.

På ingångssidan till MinSkog.fi finns nu, till exempel, demonstrationsvideon och en samling vanliga frågor som skogsägare och andra aktörer kan ha nytta av.

- Tjänsten och webbsidorna utvecklas med utgångspunkt i respons från kunderna. Vi hoppas få feedback på hur vi lyckats med förnyelsen av sidorna och vad vi kan göra ännu bättre, säger Kaisa Laitinen, expert på skogsägartjänster vid Finlands skogscentral, i ett pressmeddelande.

Skogsägare kan härefter logga in med bankkoder och mobilcertifikat, och nu även med personliga certifikatkort som har ett elektroniskt medborgarcertifikat.

Annons
- Vi anser att vi som tillhandahållare av offentliga tjänster bör presentera tjänsterna i många kanaler för att de drygt 600 000 skogsägarna ska ha lätt att hitta dem, säger Veikko Iittainen, servicechef för skogsägartjänster vid skogscentralen, i pressmeddelandet.

MinSkog.fi-tjänsten erbjuder skogsägaren aktuell information om tillgångarna i de egna skogarna samt sköta skogsärenden och hitta aktörer som utför skogsarbeten.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

HS: Regeringen tvistar om restaurangernas öppettider

Restaurangbranschen håller andan medan regeringen förhandlar om nya restriktioner på grund av det förvärrade smittläget.
Foto: Pixabay/SPT

Restaurangbranschen håller andan medan regeringen förhandlar om nya restriktioner på grund av det förvärrade smittläget.

Smittläget i regionerna ska avgöra öppettiderna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan