|

Hela Sverige jagar Elin

Edvin Hamberg, 10 år, bor i Strömstad. Zoom
Foto: Privat

Edvin Hamberg, 10 år, bor i Strömstad.

Nyheten om att Edvin Hamberg, 10 år, letar efter Elin som han träffade på båten mellan Vasa och Umeå har engagerat mediasverige.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under dagen har bland annat SVT, GT, Aftonbladet och Västerbottens Kuriren dragit sitt strå till stacken för att hjälpa Edvin. Den 19 juli reste han hem till Sverige till­sammans med sin familj. Under en tipspromenad på Umeåfärjan träffade han en tjej, Elin. –Hon hade långt, ljust hår. En blå klänning och en blomma i håret. Hon är cirka tio år och bor i Vasatrakten. Kan ni hjälpa mig hitta Elin, säger Edvin. Hemma hos familjen ­Hamberg, som bor i svenska Strömstad, har Elin varit på tapeten till och från ända sedan sommaren. –Hon var så vacker på något sätt. Hon kändes speciell för mig. Jag tänker på henne varje ­morgon och kväll, säger Edvin Hamberg. För att lyckas få kontakt med Elin skrev han ett mejl till Vasabladet och bad tidningen om hjälp. –Om du kommer ihåg mig, skulle jag bli jätteglad om du hörde av dig, säger Hamberg. Känner du Elin? Kontaka Linda Forth: linda.forth@vasabladet.fi

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tre skadade i krock på Alskatvägen – en person allvarligt

Frontalkrocken inträffade mellan Grönvik och Alskat.
Foto: Lukas Kallenberg

Frontalkrocken inträffade mellan Grönvik och Alskat.

Förare tappade kontrollen över sin bil i det hala väglaget.

Mest läst senaste veckan