Division 3 Los Bombers - Kiva 7–4(2–1, 3–0, 2–3)

Bombers satt i förarsätet hela tiden. Mattias Löfbacka (Tony Hästbacka, Miika Björk passade) gjorde 1–0 efter drygt sju minuter och Stefan Fagersund ökade sedan till 2–0. Gästerna reducerade före periodvilan genom Jaakko Markkanen.

Hemmalaget avgjorde tillställningen i mittperioden. Roni Rintaniemi spikade 3–1 (Stefan och Rami Fagersund) innan Teemu Rintaniemi (Jimmy Slussnäs, Stefan Fagersund) satte 4–1. När Jesper Gäddnäs (Sebastian Svanbäck, Patrik Sandberg) sedan satte 5–1 vid en avvaktande utvisning var loppet kört för gästerna.

Stefan Fagersund (T. Rintaniemi) och Miika Björk (Johan Ström) stod för fullträffarna i slutperioden. Björks mål kom i numerärt underläge när Kiva hade reducerat till 6–4. Joni Sundvik stoppade 29 puckar i matchen.