|

Losvik årets förebild

NyhetsbildZoom
Eirin Losvik är årets förebild. Foto: Privat
Finlands Ryttarförbund har valt Eirin Losvik till årets förebild inom ridsporten. Losvik är en målmedveten ryttare och en fördömlig rollmodell för sin omgivning, meddelar förbundet i ett pressmeddelande.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Priset delades ut i samband med Helsinki International Horse Show.

Losvik har representerat Finland flera gånger i de Europeiska Mästerskapen för juniorer och unga ryttare. Hon har blivit finsk mästare fyra gånger, varav tre gånger som junior och en gång som ung ryttare.

Årets förebild ska bland annat vara en målmedveten och föredömlig ryttare, ska träna planmässigt och målmedvetet samt vara glad, positiv och visa god sportsanda.

Losvik är 19 år gammal och representerar Nykarleby Ridklubb.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan