|

Vettel tog pole position i Mexiko

NyhetsbildZoom
Sebastian Vettel startar från pole position i söndagens formel 1-lopp i Mexiko. Foto: LEHTIKUVA/AFP PHOTO/Pascal Guyot
Ferraris Sebastian Vettel var snabbast i kvalet i Mexikos GP i formel 1 på lördagskvällen och startar därmed från pole position i söndagens tävling.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Före Sebiastian Vettels toppvarv på slutet var Max Verstappen nära att hindra honom från att inta platsen som den yngsta formel 1-föraren någonsin att starta från första rutan. Slutligen fick Verstappen ändå nöja sig med den näst snabbaste tiden, 0,086 sekunder långsammare än Vettels.

Lewis Hamilton, som försöker säkra VM-titeln, startar från ruta tre. För Hamilton räcker det med att bli femte i morgon för att ta hem mästerskapet.

Valtteri Bottas startar från fjärde rutan och Kimi Räikkönen från femte.

Jag rekommenderar artikeln
Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan