Los Bombers och Muik II höll jämna steg i två perioder, men sedan ryckte hemmalaget. Los Bombers vann division tre-matchen med 7–2 (1–1, 1–0, 5–1) inför 107 åskådare.

Hemmalaget hade kopplat greppet redan i mittperioden, men Muik-målvakten Andreas Storbacka hade nästan spikat igen. Han släppte bara en av de 25 puckarna bakom sig i den perioden. Han stoppade totalt 52 puckar i matchen mot 32 för Joni Sundvik i Bombers-målet.

Poängplockare i Bombers: Johan Ström 2+2, Matias Löfbacka 2+1, Stefan Fagersund 2+0, Jimmy Slussnäs 1+1, Roni Rintaniemi 0+3, Patrik Sandberg 0+1, Jani Ranta 0+1, Tony Hästbacka 0+1, Jesper Gäddnäs 0+1, Jan Parkkinen 0+1, Miika Björk 0+1.

Poängplockare i Muik II: Magnus Nyholm 1+0, Alexander Wikblad 1+0, Oskar Finne 0+2, John Karlsson 0+1.