|

Schumacher "kämpar fortfarande"

NyhetsbildZoom
Den tyske formel 1-legendaren Michael Schumacher "kämpar fortfarande" för att komma tillbaka efter sin svåra skidolycka för fyra år sedan, enligt Ferraris tidigare stallchef Jean Todt. Foto: Shizuo Kambayashi/AP/TT
Den tyska formel 1-föraren Michael Schumacher kämpar fortfarande för att komma tillbaka efter sin svåra skidolycka för fyra år sedan, säger Ferraris tidigare stallchef Jean Todt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Todt var på plats i Paris för att hålla tal när trettio förare, såväl tidigare som aktiva, valdes in i sportens Hall of Fame tidigare i veckan, skriver Expressen.

– Vi saknar Michael. Men han är fortfarande med oss och han kämpar fortfarande, sa Todt.

Även Schumachers manager Sabine Kehm var på plats för att representera den tyske föraren, som valdes in tillsammans med bland andra landsmannen Nico Rosberg och de brittiska förarna Nigel Mansell och Damon Hill.

– Alla vet att Michael borde vara här och jag är säker på att han hade älskat att vara här, sa Kehm.

Michael Schumacher vårdas i sitt hem sedan hösten 2014. Uppgifterna om hans tillstånd i stort har varit knapphändiga.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan