|

Uppgifter: Lauri Markkanen ska bli pappa

NyhetsbildZoom
Lauri Markkanen har all anledning att le. Foto: Lehtikuva/Antti Aimo-Koivisto
Basketspelaren Lauri Markkanen blir pappa om drygt en månad. Det skriver bland andra FNB.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lauri Markkanen, som imponerat i NBA under debutsäsongen, kommer att bli pappa inom kort, skriver bland andra FNB. Tidningen Seiska var först ute med nyheten på torsdagen.

Tjugoåringen Markkanen brukar inte tala om sitt privatliv i offentligheten och har inte bekräftat nyheten. Markkanen har sällskapat med jämngamla Verna Aho i två år. Aho och Markkanen flyttade till Chicago i höstas.

Markkanens och Ahos barn förväntas födas om en och en halv månad.

Markkanen draftades till NBA som sjua i somras och spelar för Chicago Bulls, som just nu är inne i en sju matcher lång segersvit.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan