|

Markkanen gjorde 22 poäng då Chicago förlorade

NyhetsbildZoom
Lauri Markkanens Chicago spelade lysande innan jul, men har haft det tufft den senaste tiden. Foto: Lehtikuva/Getty Images/AFP/Jonathan Daniel
Lauri Markkanen spelade stabilt då Chicago Bulls föll mot topplaget Toronto Raptors i NBA. Markkanen stod för 22 poäng och tog tolv returer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Matchfakta

  • Chicago – Toronto 115–124
  • Lauri Markkanen: Spelade 31 minuter, gjorde 22 poäng och tog 12 returer.

Chicagos Lauri Markkanen spelade 31 minuter mot Toronto och stod för en ny så kallad double-double. NBA-nykomlingens trepoängsskytte hackade en aning: Markkanen försökte sig på åtta distansskott i hemmahallen men bara två gick in.Matchen stod länge och vägde. Chicago ledde efter första perioden och det stod oavgjort inför den sista kvarten. Toronto avslutade starkast och vann med 115–124.

Chicago har vunnit 13 matcher och förlorat 25 under säsongen. Laget ligger på trettonde plats av femton lag i den östra konferensen och kan bara drömma om slutspel.

För Chicago fortsätter säsongen med en match mot Dallas natten till lördag finsk tid.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan