|

Markkanen gjorde 22 poäng då Chicago förlorade

NyhetsbildZoom
Lauri Markkanens Chicago spelade lysande innan jul, men har haft det tufft den senaste tiden. Foto: Lehtikuva/Getty Images/AFP/Jonathan Daniel
Lauri Markkanen spelade stabilt då Chicago Bulls föll mot topplaget Toronto Raptors i NBA. Markkanen stod för 22 poäng och tog tolv returer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Matchfakta

  • Chicago – Toronto 115–124
  • Lauri Markkanen: Spelade 31 minuter, gjorde 22 poäng och tog 12 returer.

Chicagos Lauri Markkanen spelade 31 minuter mot Toronto och stod för en ny så kallad double-double. NBA-nykomlingens trepoängsskytte hackade en aning: Markkanen försökte sig på åtta distansskott i hemmahallen men bara två gick in.Matchen stod länge och vägde. Chicago ledde efter första perioden och det stod oavgjort inför den sista kvarten. Toronto avslutade starkast och vann med 115–124.

Chicago har vunnit 13 matcher och förlorat 25 under säsongen. Laget ligger på trettonde plats av femton lag i den östra konferensen och kan bara drömma om slutspel.

För Chicago fortsätter säsongen med en match mot Dallas natten till lördag finsk tid.

Kommentarer
|

Ny generation på snöskotern hos Herténs

Nyhetsbild
Nu är det han som ska försvara familjen och släkten Herténs ära i snöskotercross. 12-åriga Emil Hertén är redan inne på sin andra tävlingssäsong. Foto: Hertén
Viktor, Mathias och Fredrik Hertén har lagt av. Men nu är en ny generation Hertén i farten på snöskotern. 12-åriga Emil Hertén har kört vinterns första tävling.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Jakobstad samarbetar gärna om idrottshallar

JAKOBSTAD/PEDERSÖRE. Jakobstads två högsta tjänstemän ger grönt ljus för förslaget från Pedersöre att samarbeta kring större idrottshallar.

Nyhetsbild
Lokalt

WHO listar vaccinmotstånd som hälsofara

HÄLSA Vaccinmotståndet riskerar den framgångsrika bekämpningen av smittosamma sjukdomar, bedömer WHO. De senaste åren har mässlingsfallen ökat med nästan en tredjedel.

Nyhetsbild
Lokalt

Nu avmattas byggandet i Karleby– "Återgång till det normala"

KARLEBY De senaste åren har det byggts väldigt många bostäder i Karleby, men nu ser byggandet ut att avmattas. Karlebygatan 22 byggs inte detta år.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan