|

Påtagliga förändringar i Saubers F1-bil

NyhetsbildZoom
Saubers nya formel 1-bil. Foto: Luca Bruno/AP/TT
Från blå och vit till röd och vit. Men det är inte bara färgerna som är nya i Saubers bil.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Genom det nya samarbetet med Alfa Romeo är det en hel del nyheter under motorhuven på formel 1-bilen, som kallas för C37.

– Det är påtagliga förändringar när det gäller det aerodynamiska konceptet och C37:an har flera nya funktioner jämfört med företrädaren, säger Jörg Zander, det schweiziska stallets tekniske direktör.

– Det är positivt att det nya konceptet ger oss fler möjligheter och kommer att hjälpa oss att göra förbättringar under säsongen. 2018 års Ferrari-motor kommer också att ge oss en boost när det gäller prestandan.

I fjol gick det inget vidare för Sauber, som kom sist i stallmästerskapet. Svensken Marcus Ericsson tog inga poäng alls. I år får han en ny stallkompis i Charles Leclerc, Monaco.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan