|

Jyri Niemi från KooKoo till Sport

NyhetsbildZoom
Jyri Niemi representerade Kouvolalaget KooKoo den gångna säsongen. Innan dess har han spelat för både HPK och Ilves. Foto: Liiga/Kimmo Metsälä
Sport värvar backen Jyri Niemi från KooKoo. Kontraktet är för ett år.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En erfaren spelare som tillför ett säkert grundspel, beslutsamhet och hårdhet till försvaret. Så beskriver sportchef Markus Jämsä Sports senaste nyförvärv, backen Jyri Niemi, 27.

Niemi har den gångna säsongen hållit till i Kouvolaklubben KooKoo och noterades där för 2+8 poäng. Innan dess har han spelat för både HPK och Ilves i ligan. På sina totalt 134 ligamatcher har han samlat ihop 8+33 poäng.

Niemi har även gjort karriär i Nordamerika där han spelat 65 AHL- och 67 ECHL-matcher. År 2008 draftades han av New York Islanders i den tredje omgången.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan