|

Sports back på tryout till AHL

NyhetsbildZoom
Nu är det bekräftat att Joni Tuulola lämnar Sport för spel i Nordamerika. Foto: Arkiv/Arash Matin
Rockford Icehogs meddelar att Joni Tuulola har skrivit på ett tryout-kontrakt. Icehogs är farmklubb till NHL-klubben Chicago Blackhawks.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I fredags spreds nyheten att Joni Tuulola, 22, skulle ha skrivit på ett tvåårigt kontrakt med Chicago Blackhawks. På fredagskvällen finsk tid bekräftade i stället farmklubben Rockford Icehogs att Tuulola skrivit på ett tryout-kontrakt

Även Sport gick ut med nyheten på fredagskvällen.

– Vi gläds förstås över att Joni tar steget från oss till ett större sammanhang. Att nå nästa nivå var en orsak till att han kom till oss. Nu har vi en plats att fylla i försvaret och vi söker en ny back, säger sportchef Markus Jämsä till klubbens webbplats.

Tuulola draftades av Chicago Blackhawks i sjätte omgången 2015.

Jag rekommenderar artikeln

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan