|

Mikko Keskisipilä är Tiikerits nya tränare

NyhetsbildZoom
Mikko Keskisipilä. Foto: Jonas Brunnström
Efter grundserien meddelade Tiikerit att man inte tar i bruk optionen med Tapio Nissi. Nu står det klart att det blir Mikko Keskisipilä som tar över tränaransvaret.. Kontraktet är 1+2 år.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mikko Keskisipilä, som är bosatt i Karleby, har ett långt förflutet i Karlebylaget. Han spelade i Tiikerit från 2008 till våren 2013. Han ingick i guldlaget säsongen 2012-13.

Säsongerna 2015-16 och 2016-17 var Keskisipilä lagets andretränare, ett år med Tommi Tiilikainen och ett med Jukka Mäkihannu.
Tiikerit vann FM-guld och Finlands Cup 2015-16.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan