|

Mikko Keskisipilä är Tiikerits nya tränare

NyhetsbildZoom
Mikko Keskisipilä. Foto: Jonas Brunnström
Efter grundserien meddelade Tiikerit att man inte tar i bruk optionen med Tapio Nissi. Nu står det klart att det blir Mikko Keskisipilä som tar över tränaransvaret.. Kontraktet är 1+2 år.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mikko Keskisipilä, som är bosatt i Karleby, har ett långt förflutet i Karlebylaget. Han spelade i Tiikerit från 2008 till våren 2013. Han ingick i guldlaget säsongen 2012-13.

Säsongerna 2015-16 och 2016-17 var Keskisipilä lagets andretränare, ett år med Tommi Tiilikainen och ett med Jukka Mäkihannu.
Tiikerit vann FM-guld och Finlands Cup 2015-16.

Kommentarer
Andra läser just nu
|

Krutet vått för Muik Hockey

Nyhetsbild
Aleksandrs Smirnovs gör sig beredd att ladda bössan när fjärde kedjan är på isen med Jimmy Sigfrids, Erik Backlund och Joel Nyqvist. Foto: Glenn Hägg
När Muik Hockey tog emot HCIK i Finlandsserien var det positiva att man släppte bara in ett mål under 58 minuter. Det negativa var att man fick lämna rinken mållösa och då är det omöjligt att vinna hockeymatcher.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Jaro fick SJK att svettas - Ny spelare klar

FOTBOLL Jaro bjöd på bra motstånd mot Alexei Eremenkos SJK och förlorade bara med 1-2 (1-2) inför 408 åskådare i Tellushallen. Tränarna var ense om vem som övertygade mest. En testspelare blev också klar för Jaro.

Nyhetsbild
Lokalt

Fest invigde jubileumsåret i Kronoby

KRONOBY Kronoby fyller 50 och firade med jubileumsfest på lördagen i en nästan fullsatt festsal i Ådalens skola.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Nyhetsbild
Sport

Krutet vått för Muik Hockey

ISHOCKEY När Muik Hockey tog emot HCIK i Finlandsserien var det positiva att man släppte bara in ett mål under 58 minuter. Det negativa var att man fick lämna rinken mållösa och då är det omöjligt att vinna hockeymatcher.

Mest läst senaste veckan