|

NHL-kontrakt åt Sportbacken – till slut

NyhetsbildZoom
Joni Tuulola kom till Sport för att jobba sig uppåt i karriären – och det lyckades. Foto: Arkiv/Linus Lindholm
För en dryg vecka sedan kom nyheten om att Sportbacken Joni Tuulola skulle ha skrivit på för NHL-klubben Chicago Blackhawks. Det hela bekräftades inte direkt, men visst blev det ett kontrakt för Tuulola till slut.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Först bekräftade Rockford Icehogs, som är Blackhawks farmklubb i AHL, att Tuulola skrivit på ett try out-kontrakt. Ett par dagar senare kom så bekräftelsen från Chicago – Tuulola hade skrivit på ett tvåårigt kontrakt och får alltså småningom chansen att visa vad han går för i NHL.

Tuulola, 22, kom till Sport inför den här säsongen och skulle ha haft en säsong till kvar på kontraktet. Den HPK-fostrade backen draftades av Blackhawks i sjätte omgången 2015.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan