|

Sparv vann titelmatch

NyhetsbildZoom
Glenn Sparv är vinnare igen. Foto: Arkiv/Mikael Nybacka
Glenn Sparv åkte till Australien och får resa hem med ett nytt bälte. Han vann titeln i mellanvikt i Australian Fighting Championships i MMA.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Glenn Sparv besegrade australiensaren Stu Dare på teknisk knock out i tredje ronden. De två gick en titelmatch i mellanvikt i Australian Fighting Championships i MMA i Melbourne på lördagen finsk tid.

För två månader sedan vann Sparv sin sjuttonde seger i proffskarriären. Nu kom den artonde, tillika hans sjätte raka seger.

– Jag hoppas kunna gå en match nästa månad, men mitt ben är i ganska dåligt skick just nu. Vi får se i morgon hur illa det riktigt är, säger Sparv till sajten mmaviking.com.

Jag rekommenderar artikeln

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan