Matkahuolto och Onnibus stärker sitt samarbete

NyhetsbildZoom
Onnibus Foto: Arkiv
Onnibus och Matkahuolto utvidgar sitt samarbete inom biljettförsäljningen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Onnibus.com påbörjade i fjol sin biljettförsäljning i Matkahuoltos serviceställen på rutterna till Helsingfors, Åbo, Tavastehus och Tammerfors. Nu utvidgas samarbetet på en riksomfattande nivå. Då samhället i övrigt gynnar elektroniska betalningar välkomnar bussbolagen också biljettköp med kontanter.

– Vårt samarbete inom biljettförsäljningen har varit ytterst lyckat och vi har fått god respons av de kunder som föredrar att betala med kontanter. Matkahuolto har landets mest omfattande nätverk för försäljning av biljetter och därför känns det här som ett rätt beslut, säger Onnibus.coms vd Lauri Helke.

Matkahuolto har över 2 000 serviceställen i Finland. Största delen av dessa serviceställen säljer från och med måndagen Onnibus.coms bussbiljetter.

Kommentarer
|

Här ska det tillverkas el för nätjätten innan årets slut

Nyhetsbild
Just nu ligger bygget av Hedet vindkraftspark något före tidtabell, konstaterar Prokon Finlands chef Michael Sandberg. Konstruktionen intill honom ska snart gjutas in i betong och turbintornet fästas i pinnarnas översta del som kommer att sticka fram. Foto: Tom Forsman
En operation i stort format pågår i skogarna i Övermark i Närpes. Inom detta år ska 18 vindkraftverk producera ström åt Google.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan