Matkahuolto och Onnibus stärker sitt samarbete

NyhetsbildZoom
Onnibus Foto: Arkiv
Onnibus och Matkahuolto utvidgar sitt samarbete inom biljettförsäljningen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Onnibus.com påbörjade i fjol sin biljettförsäljning i Matkahuoltos serviceställen på rutterna till Helsingfors, Åbo, Tavastehus och Tammerfors. Nu utvidgas samarbetet på en riksomfattande nivå. Då samhället i övrigt gynnar elektroniska betalningar välkomnar bussbolagen också biljettköp med kontanter.

– Vårt samarbete inom biljettförsäljningen har varit ytterst lyckat och vi har fått god respons av de kunder som föredrar att betala med kontanter. Matkahuolto har landets mest omfattande nätverk för försäljning av biljetter och därför känns det här som ett rätt beslut, säger Onnibus.coms vd Lauri Helke.

Matkahuolto har över 2 000 serviceställen i Finland. Största delen av dessa serviceställen säljer från och med måndagen Onnibus.coms bussbiljetter.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan