|

Rosberg investerar i formel E

NyhetsbildZoom
Sebastien Buemi i sin formel E-bil i loppet i Mexico City i mars. Foto: Marco Ugarte/AP/TT
Tidigare formel 1-stjärnan Nico Rosberg är på väg tillbaka till racingen. Men inte som förare, utan som delägare i elbilsserien formel E.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Sedan jag lade av jag har blivit intresserad av elbilsrörelsen och dess möjlighet att positivt påverka vårt samhälle och vår planet, säger 32-åriga tysken Rosberg i ett uttalande.

– Jag har också sedan länge trott på potentialen i formel E och klev in som investerare för en tid sedan.

Roberg blev världsmästare i formel 1 under sin sista säsong 2016, då han körde för Mercedes. Mercedes har meddelat att man går in i formel E till 2019–2020 års säsong och det har sagts att Rosberg kan bli teamchef för stallet.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan