|

Rosberg investerar i formel E

NyhetsbildZoom
Sebastien Buemi i sin formel E-bil i loppet i Mexico City i mars. Foto: Marco Ugarte/AP/TT
Tidigare formel 1-stjärnan Nico Rosberg är på väg tillbaka till racingen. Men inte som förare, utan som delägare i elbilsserien formel E.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Sedan jag lade av jag har blivit intresserad av elbilsrörelsen och dess möjlighet att positivt påverka vårt samhälle och vår planet, säger 32-åriga tysken Rosberg i ett uttalande.

– Jag har också sedan länge trott på potentialen i formel E och klev in som investerare för en tid sedan.

Roberg blev världsmästare i formel 1 under sin sista säsong 2016, då han körde för Mercedes. Mercedes har meddelat att man går in i formel E till 2019–2020 års säsong och det har sagts att Rosberg kan bli teamchef för stallet.

Kommentarer
|

Krutet vått för Muik Hockey

Nyhetsbild
Aleksandrs Smirnovs gör sig beredd att ladda bössan när fjärde kedjan är på isen med Jimmy Sigfrids, Erik Backlund och Joel Nyqvist. Foto: Glenn Hägg
När Muik Hockey tog emot HCIK i Finlandsserien var det positiva att man släppte bara in ett mål under 58 minuter. Det negativa var att man fick lämna rinken mållösa och då är det omöjligt att vinna hockeymatcher.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Jaro fick SJK att svettas - Ny spelare klar

FOTBOLL Jaro bjöd på bra motstånd mot Alexei Eremenkos SJK och förlorade bara med 1-2 (1-2) inför 408 åskådare i Tellushallen. Tränarna var ense om vem som övertygade mest. En testspelare blev också klar för Jaro.

Nyhetsbild
Lokalt

Fest invigde jubileumsåret i Kronoby

KRONOBY Kronoby fyller 50 och firade med jubileumsfest på lördagen i en nästan fullsatt festsal i Ådalens skola.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Nyhetsbild
Sport

Krutet vått för Muik Hockey

ISHOCKEY När Muik Hockey tog emot HCIK i Finlandsserien var det positiva att man släppte bara in ett mål under 58 minuter. Det negativa var att man fick lämna rinken mållösa och då är det omöjligt att vinna hockeymatcher.

Mest läst senaste veckan