|

Nordeas nya årsavgifter kan uppgå till 90 euro

Bankkoncernen Nordea planerar en förnyelse av prissättningen för sina banktjänster. Den årliga avgiften kan uppgå till 90 euro, uppger Yle.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Nordea erbjuder ett baspaket till sina kunder som använder sig av nätbanken och har eget bankkort. Paketet innehåller 1–2 kort och en månatlig avgift på 7,50 euro för tillgången till bankkoder, vilket innebär en årlig avgift på 90 euro. Den som använder sig av mobilbankstjänster klarar sig med en 4 euros månadsavgift. Ifall kunden har sitt bostadslån hos Nordea sjunker priset till noll euro.

– För största delen av våra kunder sjunker avgifterna eller så bevaras de på samma nivå. Vi vill uppmuntra våra klienter att använda sig av mobilbanken, säger Marko Mettenranta på Nordeas kommunikation i en intervju för Yle.

De nya priserna träder i kraft i början av juli. Alla Nordeas kunder får ett personligt brev med uppgifter om den nya prissättningen.

Kommentarer
|

Nordkalks vd Hannu Hautala avgår

Nordkalk möblerar om bolagets ledning. Hannu Hautala avgår som vd "med omedelbar verkan".
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

WHO listar vaccinmotstånd som hälsofara

HÄLSA Vaccinmotståndet riskerar den framgångsrika bekämpningen av smittosamma sjukdomar, bedömer WHO. De senaste åren har mässlingsfallen ökat med nästan en tredjedel.

Nyhetsbild
Lokalt

Nu avmattas byggandet i Karleby– "Återgång till det normala"

KARLEBY De senaste åren har det byggts väldigt många bostäder i Karleby, men nu ser byggandet ut att avmattas. Karlebygatan 22 byggs inte detta år.

Nyhetsbild
Lokalt

Kommundirektören utreder ÖK-fastigheten: "Det är inte alldeles enkelt"

PEDERSÖRE Motionen om en åtgärdsplan för Österbottens kötts gamla fastighet i Bennäs behandlades i Pedersörestyrelsen i måndags. Kommundirektör Stefan Svenfors fick i uppgift att utreda ärendet.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan