|

LaGaylia lämnar "Stjärnornas stjärna"

NyhetsbildZoom
Artisten Ola Salo kan vinna TV4-programmet "Stjärnornas stjärna". Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT Foto: Janerik Henriksson/TT
I kvällens avsnitt av TV4-programmet "Stjärnornas stjärna" tog de tävlande sig an de två vitt skilda genrerna disco och visa.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Allt från glittriga sjuttiotalshittar, med gästdomare från Alcazar, till svensk visskatt avverkades.

Med bara tre artister kvar i tävlingen var konkurrensen stenhård. Trots att sångerskan LaGaylia bjöd på en energifylld discotolkning av "I will survive" och en emotionell Vreeswijk-ballad räckte det inte hela vägen – och hon fick lämna tävlingen.

För dansbandsmusikern Casper Janebrink gick det desto bättre. Artisten hanterade med bravur rytmen i "Y.M.C.A.", för att sedan ta sig an den bitterljuva "Himlen är oskyldigt blå".

– Befriande att se dig så allvarlig och oflörtig, sade gästdomaren Tomas Andersson Wij om Ted Gärdestad-tolkningen.

Domaren Jan Gradvalls guldstjärna gick till Ola Salo. Artisten rörde sig hemvant i danssteg inspirerade av discofilmen "Saturday night fever" – för att sedan ge sig ut på okänd mark i den svenska visskatten.

– Jag ska lita på visans kraft, sade Ola Salos innan han tog sig an utmaningen som gick hem hos publiken.

Nästa vecka gör Casper Janebrink och Ola Salo upp om vem som får titeln "Stjärnornas stjärna".

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan