|

Efterlysning: Kvinnan som bad Mendelssons att låta mer som Tommys

NyhetsbildZoom
Mathias Nylund. 24.4.2018. Foto: Jonas Brunnström
Under Mendelssons spelning på restaurang Pavis i Jakobstad kom en kvinna fram till bandmedlemmarna och bad dem att låta mer som Tommys. ÖT vill gärna komma i kontakt med kvinnan för att höra vad hon tycker om Mendelssons nya låt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Inspirerad av händelsen på restaurangen i Jakobstad skrev Mendelssons sångare Mathias Nylund en låt fylld av dansbandsklichéer, som saxofonspel, tonartshöjning och körsång. Låten fick namnet "Låta mer som Tommys".

Singeln är inspelad i dansbandet Tommys studio. Dessutom bidrar Tommys sångare Tom Käldström med saxofonspel. Just nu är "Låta mer som Tommys" en av utmanarna på Vegatoppen på Radio Vega.

ÖT önskar komma i kontakt med kvinnan för att höra vad hon tycker om låten. Hör av dig till: linda.forth@ot.fi

Kommentarer
|

Tänk på britterna – gör en afternoon tea-bricka

Nyhetsbild
Gurksmörgåsen är en klassiker på afternoon tea. Foto: Heidi Kojonen
Ägna britterna och deras brexit-kaos en liten tanke och fixa i ordning en egen afternoon tea. Här hittar du några enkla recept.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Jeppis rutinerade Vasaspelare sänkte Kronan

ISHOCKEY IK Kronan kunde bara stå emot suveränen Jeppis Hockey i en period när bortalaget vann med 2-7 (1-1, 1-4, 0-2) inför 170 åskådare i Cronehov.

Nyhetsbild
Sport

Blue Fox vann efter straffslag

INNEBANDY När den första kedjan inte levererade framåt klev den tredje fram när Blue Fox damer vann med 3-2 (0-0, 0-1, 2-1) efter straffslag mot Hatsina.

Nyhetsbild
Utrikes

Misstänkt mässlingsfall i Umeå

Ett barn som besökt primärvårdsjouren och Norrlands universitetssjukhus under veckan misstänks vara drabbat av den mycket smittsamma och potentiellt farliga sjukdomen mässling, rapporterar lokala medier.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan