|

Bottas snabbast på träning

NyhetsbildZoom
Valtteri Bottas körde den snabbaste varvtiden på fredagens träning i Barcelona. Foto: Lluis Gene
Valtteri Bottas var klart snabbast på den första träningen inför Spaniens GP. På den andra träningen i Barcelona var han femte.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Valtteri Bottas och Lewis Hamilton, stallkamraten i Mercedes, var snabbast på fredagens första träning. Men Bottas hade en marginal på hela åtta tiondelar till Hamilton.

Bottas snabbaste varv gick på 1.18,148.

I den andra träningen var Hamilton snabbast. Hans bästa varvtid på den träningen var 1.18,259 på sitt snabbaste av de 39 varv han åkte.

Bottas var femma på den andra träningen.

Kimi Räikkönen gick det sämre för. Han var femte på den första träningen. På den andra träningen körde han först ut i en kurva. Sedan fick han motorproblem.

Om Räikkönen tvingas till ett motorbyte så flyttas han ner i startfältet inför söndagens GP-lopp.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan