|

Bottas snabbast på träning

NyhetsbildZoom
Valtteri Bottas körde den snabbaste varvtiden på fredagens träning i Barcelona. Foto: Lluis Gene
Valtteri Bottas var klart snabbast på den första träningen inför Spaniens GP. På den andra träningen i Barcelona var han femte.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Valtteri Bottas och Lewis Hamilton, stallkamraten i Mercedes, var snabbast på fredagens första träning. Men Bottas hade en marginal på hela åtta tiondelar till Hamilton.

Bottas snabbaste varv gick på 1.18,148.

I den andra träningen var Hamilton snabbast. Hans bästa varvtid på den träningen var 1.18,259 på sitt snabbaste av de 39 varv han åkte.

Bottas var femma på den andra träningen.

Kimi Räikkönen gick det sämre för. Han var femte på den första träningen. På den andra träningen körde han först ut i en kurva. Sedan fick han motorproblem.

Om Räikkönen tvingas till ett motorbyte så flyttas han ner i startfältet inför söndagens GP-lopp.

Kommentarer
|

Ny generation på snöskotern hos Herténs

Nyhetsbild
Nu är det han som ska försvara familjen och släkten Herténs ära i snöskotercross. 12-åriga Emil Hertén är redan inne på sin andra tävlingssäsong. Foto: Hertén
Viktor, Mathias och Fredrik Hertén har lagt av. Men nu är en ny generation Hertén i farten på snöskotern. 12-åriga Emil Hertén har kört vinterns första tävling.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Jakobstad samarbetar gärna om idrottshallar

JAKOBSTAD/PEDERSÖRE. Jakobstads två högsta tjänstemän ger grönt ljus för förslaget från Pedersöre att samarbeta kring större idrottshallar.

Nyhetsbild
Lokalt

WHO listar vaccinmotstånd som hälsofara

HÄLSA Vaccinmotståndet riskerar den framgångsrika bekämpningen av smittosamma sjukdomar, bedömer WHO. De senaste åren har mässlingsfallen ökat med nästan en tredjedel.

Nyhetsbild
Lokalt

Nu avmattas byggandet i Karleby– "Återgång till det normala"

KARLEBY De senaste åren har det byggts väldigt många bostäder i Karleby, men nu ser byggandet ut att avmattas. Karlebygatan 22 byggs inte detta år.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan