|

Blue Fox-duo flyttar till ligan

NyhetsbildZoom
Joonas Poutanen och Roope Mutka kommer att vara lagkamrater också nästa säsong. Mutkas sorti öppnar upp för Anton Kronqvist (t.h). Foto: Arkiv/Markku Jokela
Blue Fox åkte ner till division två förra säsongen. Men för två av lagets spelare blir det i stället motsatt resa - upp till ligan. Målvakten Roope Mutka och backen Joonas Poutanen har skrivit på för nykomlingen Karhut från Björneborg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Roope Mutka har varit en nyckelfigur i Blue Fox under flera säsonger. Efter att först ha delat på målvaktssysslan med Mikael Enlund har han under de senaste åren varit given etta mellan stolparna.

Poutanen kom till Blue Fox inför förra säsongen och visade tidigt lovande takter men fick stora delar av året förstört på grund av skador.

Karhut rapporterade om nyheten på sin webbsida.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan