|

Blue Fox-duo flyttar till ligan

NyhetsbildZoom
Joonas Poutanen och Roope Mutka kommer att vara lagkamrater också nästa säsong. Mutkas sorti öppnar upp för Anton Kronqvist (t.h). Foto: Arkiv/Markku Jokela
Blue Fox åkte ner till division två förra säsongen. Men för två av lagets spelare blir det i stället motsatt resa - upp till ligan. Målvakten Roope Mutka och backen Joonas Poutanen har skrivit på för nykomlingen Karhut från Björneborg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Roope Mutka har varit en nyckelfigur i Blue Fox under flera säsonger. Efter att först ha delat på målvaktssysslan med Mikael Enlund har han under de senaste åren varit given etta mellan stolparna.

Poutanen kom till Blue Fox inför förra säsongen och visade tidigt lovande takter men fick stora delar av året förstört på grund av skador.

Karhut rapporterade om nyheten på sin webbsida.

Kommentarer
|

Boston kvitterade – sjunde avgörande väntar

Nyhetsbild
Torontos Travis Dermott och Bostons Charlie Coyle gruffade på varandra under lagens sjätte möte. Boston vann själva ishockeyn med 4–2. Foto: Frank Gunn/AP/TT
Toronto sökte 4–2 i matcher, en avgjord matchserie och kvartsfinalsavancemang. I stället blev det 4–2 i matchen – till Boston. Det innebär en sjunde och avgörande match i åttondelsfinalsserien på tisdag.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan