|

Mäkäräinen bekräftade fortsättningen

NyhetsbildZoom
Kaisa Mäkäräinen blickar framåt mot nästa säsong. Foto: Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

Kaisa Mäkäräinen gav ett besked på måndagen. "C U next season" (Vi ses nästa säsong) skrev hon i ett inlägg på sociala medier. På tisdagen bekräftade hon beslutet officiellt.

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Det var inte frågan om att jag avsiktligt skulle ha velat dra ut på mitt beslut. Det har varit dåligt för mig också att det har dragit ut på tiden så här länge, men å andra sidan är det bra att tänka igenom stora beslut grundligt, säger Mäkäräinen till tidningen Karjalainen.

Den gångna säsongens totala världscupsegrare säger dessutom att känslorna gått upp och ner mellan slutet av mars och de senaste veckorna.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan