|

Interaktiv mässa i Jakobstad – i dag arrangeras Future 2018

NyhetsbildZoom
Förberedelserna inför eftermiddagens mässa är i full gång. Foto: Björn Bredbacka
I dag är det dags för Future 2018 mässan i Jakobstad. Mässan som arrangerats årligen sedan 2016 pågår under eftermiddagen mellan 14 och 18 på Campus Allegro.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Årets mässa bjuder utöver den interaktiva utställningen på ett par föreläsningar av de inbjudna inspiratörerna Jonas Hammarberg och Henrietta Kekäläinen.

Ett 30-tal företag är på plats för att visa upp sig och samtidigt få en chans till inspiration, erfarenhetsutbyte och idéutveckling.

Även Österbottens Tidning kommer att vara på plats.

Evenemanget som arrangeras av Concordia, Centria, Novia, Viexpo och Österbottens handelskammare, är öppet för alla intresserade och kostnadsfritt.

Dagens program

  • 14.00 Utställningen öppnas, anmälning och kaffe/te

  • 14.30 Välkommen till Future 2018
  • 14.45 Taltur Henrietta Kekäläinen
  • 15.45 Testa och upplev på vår utställning, underhållning med mingelmat
  • 16.30 Taltur Jonas Hammarberg (SVE)
  • 18.00 Utställningen avslutas

Jag rekommenderar artikeln
Visa fler
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan