|

Frank Ocean blir skådespelare

NyhetsbildZoom
Artisten Frank Ocean kommer att göra en av huvudrollerna i den kommande filmen "Ships passing in the night". Arkivbild. Foto: Jordan Strauss
Amerikanska hiphopartisten Frank Ocean kliver in i filmvärlden. På musikerns IMDB-sida står han listad som en av huvudrollerna i den kommande filmen "Ships passing in the night", rapporterar Billboard.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Artisten kommer att spela karaktären "Kevin" men har inte själv kommenterat skådespeleriutmaningen.

Oceans senaste platta "Blonde" kom 2016 – och nyligen släppte artisten en tolkning av klassikern "Moon river". När ny musik släpps från artisten är i dagsläget inte känt. Däremot har Frank Ocean tidigare uttryckt en önskan om nya utmaningar till NME:

– Jag anser mig vara bland de bästa i världen på det jag gör, och det är allt jag någonsin velat vara. För min del är det mer intressant att försöka bli bäst på områden där jag är blåögd, där jag är en nybörjare.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan