|

Backstreet Boys tillbaka med ny singel

NyhetsbildZoom
Backstreet Boys har släppt singeln "Don't go breaking my heart". Arkivbild. Foto: Amy Harris
Det amerikanska pojkbandet Backstreet Boys släpper ny musik för första gången på fem år med singeln "Don't go breaking my heart", rapporterar Vulture.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Backstreet Boys är aktuella i Las Vegas där de gör 18 konserter under våren. Singeln framfördes på scen till klassisk pojkbandskoreografi kantat med hologram och futuristisk laser.

Mer nytt material väntas från Backstreet Boys som skrivit på ett kontrakt med skivbolaget RCA.

Backstreet Boys slog igenom som flickfavoriter 1996 och har totalt sålt över 130 miljoner skivor. Bland gruppens album finns "Millennium" och "Unbreakable".

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan