|

Daniel Ricciardo höll rekordfart i Monaco

NyhetsbildZoom
Daniel Ricciardo hade en bra dag på jobbet. Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Andrej Isakovic
Red Bull dominerade när det var dags för träningskörning inför Monacos GP.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Red Bulls australiska förare Daniel Ricciardo satte nytt banrekord i träning under torsdagseftermiddagens session med 1.11,841. Stallkamraten Max Verstappen var näst snabbast, följd av Sebastian Vettel (Ferrari), Lewis Hamilton (Mercedes), Kimi Räikkönen (Ferrari) och Valtteri Bottas (Mercedes).

Mercedes valde att låta Hamilton köra med supersoft-däck, medan Bottas körde med ultrasoft och Ferrari-förarna likaså. Red Bulls val av hypersoft-modellen visade sig vara vägvinnande.

Red Bull-förarna var snabbast även under den första träningssessionen – i samma ordning.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan