|

Seger för Federer i comebacken

NyhetsbildZoom
Roger Federer vann sin säsongspremiär på gräs. Foto: ebastian Gollnow/AP/TT
Schweiziska stjärnan Roger Federer vann sin första match på nästan tre månader när han besegrade hemmahoppet Mischa Zverev i en ATP-turnering i Stuttgart.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

36-åringa Federer vann med 3–6, 6–4, 6–2.

Liksom förra året valde Federer att stå över hela grussäsongen (däribland Franska öppna) för att fokusera på spelet på gräs inför Wimbledon.

I sin senaste match, den 24 mars, föll Federer mot australiensaren Thanasi Kokkinakis i första omgången av Miami Open.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Kommunen säljer stugorna vid Seljes på nätet – tomtpriserna slogs fast

KRONOBY Kronoby kommun säljer campingstugorna vid Seljes via en nätauktion. Kommunstyrelsen har också slagit fast tomtpriserna på området.

Nyhetsbild
Lokalt

Varje vinter skadas barn och vuxna i pulkabacken – här är några råd innan du åker

VASA Nu när vi fått ett vintersnötäcke är det snart dags att bege sig ut i pulkabacken. Men före du åker nerför olika backar kan det vara skäl att göra en riskkartläggning, säger akutens servicechef Ann-Katrin Brandtberg vid Vasa centralsjukhus.

Nyhetsbild
Lokalt

Lucia sprider julstämning på Lövögården – ljudnivån stiger under allsången

PEDERSÖRE Klienter på Lövögårdens dagcenter klämmer i ända från tårna när de sjunger med lucia och hennes tärnor. Luciatjejerna strålar som tack.

Nyhetsbild
Lokalt

Arbetsgrupp utsågs för Centralparken – ska vara klar med arbetet i höst

KARLEBY Den fortsatta planeringen av Centralparken/Idrottsparken i Karleby kör i gång. En arbetsgrupp har utsetts.

Mest läst senaste veckan