FOTBOLL FM-ligan

• FC Inter – VPS 1–3 (0–1)

Douglas Caé öppnade målskyttet när han helt fri i straffområdet nickade in ett inlägg av Juha Hakola. Målet var brassens första i FM-ligan.

I andra halvlek slog Sebastian Strandvall till med en rysligt läcker frispark som innebar 0–2 i 54:e minuten.

Inbytta anfallaren Benjamin Källman reducerade i 74:e minuten, men Strandvall följde upp med att näta igen i anfallet efter – med god hjälp av målvakten Jere Koponen som släppte in bollen under sig.

Mittfältaren Juho Lähde gjorde illa sig när han krockade med Strandvall i en närkamp med en av motståndarna i första halvlek. Lähde låg på planen ett bra tag innan han utgick med vad som såg ut som en huvud- eller nackskada.

VPS laguppställning: Marko Meerits – Eero-Matti Auvinen, Timi Lahti, Jerry Voutilainen – Berkant Güner (80 min, Aubrey David), Omar Jama, Aatu Laatikainen, Juho Lähde (27 min, Hindrek Ojamaa) – Juha Hakola, Sebastian Strandvall – Douglas Caé (58 min, Ibrahima Gueye, v).