|

Tennisturnering i Jakobstad lockade 16

Det deltog 16 personer i turneringen traditionella midsommarturneringen i tennis som genomfördes måndagen på UPM tennisplanerna vid Korsgrundet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Till finalen klarade sig Stefan Hedman/Micael Nylund och Ingmar Sjöblom/Per-Erik Nyrönen. Efter seg kamp vann Hedman/Nylund med 6-3. Bronsmatchen vann Diana Kass/Seppo Mäkelä som slog Anastasia Polonskihh/Lars-Erik Strömberg med siffrorna 6-5.

Vädret var bra, svetten rann och tennisplanerna var i toppenskick.

– Vi hoppas vi får fortsätta spela på dessa fina banor, säger Ingmar Sjöblom Jakobstads tennisklubb.

Efter spelet följde sommarbankett med korv och dricka.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan