|

Ciss och Gueye stannar i VPS

NyhetsbildZoom
Ibrahima Gueye spelar också i fortsättningen med VPS. Det gör även Elhadji Ciss. Foto: Linus Lindholm
Elhadji Ciss och Ibrahima Gueye, som VPS har lånat av schweiziska FC Sion, stannar i Vasa hela säsongen. Det meddelar VPS på sin webbsida.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Från början hade VPS lånat tre spelare av FC Sion men Marco Privitera lämnade Vasa i ett tidigare skede. Däremot har Ibrahima Gueye och Elhadji Ciss fått fortsatt förtroende av VPS. Ciss är skadad just.

– Tyvärr drog Ciss på sig en skada och han har opererats. För tillfället verkar det som att han är borta till slutet av augusti, men tillsammans med Sion har vi ändå kommit överens om att han stannar i Vasa. Också han själv ville stanna här och det var viktigt säger VPS-tränaren Petri Vuorinen på VPS webbsida.

Vuorinen berättar också att han är nöjd med hur mittbacken Ciss har spelat.

– Han är mycket professionell och kunde spela i en bättre serie än FM-ligan. Hans inställning till idrott och till fotboll är på hög nivå.

VPS spelar följande match på onsdag kväll när TPS besöker Vasa. En match som Ibrahima Gueye kan medverka i, han var avstängd senast.

– Gueyes bästa sidor har att göra med snabbheten, dessutom är hans goda egenskaper högklassiga. Jag är nöjd med att han fortsätter i vårt lag för resten av säsongen, säger Vuorinen.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Polisen: Misshandeln på Stadshotellet snart till åtalsprövning

JAKOBSTAD Två personer har suttit frihetsberövade misstänkta för den grova misshandeln på Stadshotellet i Jakobstad för en dryg månad sedan. Nästa steg är åtalsprövning.

Nyhetsbild
Lokalt

Stolparna måste förlängas – annars hänger tro, hopp och kärlek för lågt

JAKOBSTAD Jakobstadsborna har funderat om inte de nya stolparna för tro, hopp och kärlek är för låga? Och jo – det är de.

Nyhetsbild
Lokalt

Järnvägen till Yxpila blir huvudled – "En förutsättning för dubbelspår"

KARLEBY Järnvägsförbindelsen till Karleby hamn klassas från och med årsskiftet som en huvudled. Hamndirektör Torbjörn Witting är glad över beslutet.

Mest läst senaste veckan