|

Ciss och Gueye stannar i VPS

NyhetsbildZoom
Ibrahima Gueye spelar också i fortsättningen med VPS. Det gör även Elhadji Ciss. Foto: Linus Lindholm
Elhadji Ciss och Ibrahima Gueye, som VPS har lånat av schweiziska FC Sion, stannar i Vasa hela säsongen. Det meddelar VPS på sin webbsida.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Från början hade VPS lånat tre spelare av FC Sion men Marco Privitera lämnade Vasa i ett tidigare skede. Däremot har Ibrahima Gueye och Elhadji Ciss fått fortsatt förtroende av VPS. Ciss är skadad just.

– Tyvärr drog Ciss på sig en skada och han har opererats. För tillfället verkar det som att han är borta till slutet av augusti, men tillsammans med Sion har vi ändå kommit överens om att han stannar i Vasa. Också han själv ville stanna här och det var viktigt säger VPS-tränaren Petri Vuorinen på VPS webbsida.

Vuorinen berättar också att han är nöjd med hur mittbacken Ciss har spelat.

– Han är mycket professionell och kunde spela i en bättre serie än FM-ligan. Hans inställning till idrott och till fotboll är på hög nivå.

VPS spelar följande match på onsdag kväll när TPS besöker Vasa. En match som Ibrahima Gueye kan medverka i, han var avstängd senast.

– Gueyes bästa sidor har att göra med snabbheten, dessutom är hans goda egenskaper högklassiga. Jag är nöjd med att han fortsätter i vårt lag för resten av säsongen, säger Vuorinen.

Visa fler
Kommentarer
|

KuPS höll undan mot VPS: "Vi måste börja vinna"

Nyhetsbild
Förlusten mot KuPS var den fjärde raka i FM-ligan för VPS. Foto: Linus Lindholm
Det blev en tuff och bra fajt mellan VPS och KuPS. När gästerna började bevaka sin ledning hittade hemmalaget inte ett sätt att forcera försvarsmuren.

Mest läst senaste veckan