|

Bottas trea, Räikkönen fyra på träning

NyhetsbildZoom
Valtteri Bottas var tvåa på fredagens första träning och trea på den andra. Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Andrej Isakovic
Ferrari och Mercedes var snabbast på fredagens andra träning på Silverstone. Valtteri Bottas och Kimi Räikkönen hade varsin stallkamrat före sig.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ferraris Sebastien Vettel var snabbast på fredagens andra träning på Silverstone. Hans tid var 1.27,552. Mercedes Lewis Hamilton kom närmast. Han förlorade med 0,187 sekunder.

Sedan var det finländskt på de följande placeringarna.

Valtteri Bottas var trea, 0,357 sekunder efter. Kimi Räikkönen var fyra, 0,493 sekunder efter sin stallkamrat Vettel.

På fredagens första träning var Bottas tvåa och Räikkönen femma. Hamilton var snabbast på den träningen.

På lördag körs kvalet och på söndag Storbritanniens GP på Silverstone.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan