|

Patent- och registerstyrelsen uppmanar varumärkesinnehavare att vara på sin vakt

Patent- och registerstyrelsen (PRS) uppmanar varumärkesinnehavare att vara särskilt vaksamma mot fakturaliknande anbudsbrev.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under den senaste tiden har flera av Patent- och registerstyrelsens (PRS) kunder tagit kontakt när de blivit förvånade över de brev som de har fått.

Breven hänvisar till autentiska registernummer och ber kunden betala en förnyelseavgift. Flera kunder har av misstag trott att PRS eller Europeiska unionens immaterialrättsmyndighet EUIPO skickat breven.

PRS uppmanar kunderna att vara särskilt uppmärksamma på brev som erbjuder tjänster med anknytning till förnyelse av varumärken eller registrerade ensamrätter.

Patent- och registerstyrelsen påminner därför alla om att läsa innehållet i meddelandet noggrant innan de betalar eller binder sig till något.

I alla de anmälningar och brev som PRS skickar ut står det klart och tydligt att avsändaren är Patent- och registerstyrelsen.

Kommentarer
|

OECD tror Portugal klår EU-prognosen

Nyhetsbild
Portugals regering, med premiärminister Antonio Costa, klarar i princip sitt tillväxtmål för 2019 enligt den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD. Arkivbild. Foto: Petros Karadjias
Exportindustrins tillväxt bromsar in i Portugal, men ett lyft för investeringar beräknas göra att landets BNP-tillväxt i år hamnar på 2,1 procent, enligt den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan